Here's to the fast times; the times we felt alive to all the nights that we forgot to get back home.

Hade alldeles för ont i huvudet för att pallra mig iväg till gitarrlektionen. Sitter i stället här och ser på när söta Sassa sitter och sjunger och sånt i livestream. Åh, hon är så fin. http://tinychat.com/sassamusic.

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor Du stod i dörren och sa: är det här allt som blir så dör jag Lillebror, bli aldrig som jag/ Förstod mig inte på squash. Blev trött. Skulle åkt hem men åkte ner till Nordstan i stället. Gick runt där utan egentligen något att göra. Trevligt ändå. Nu har jag ont i huvudet och ska snart ut i kylan igen. Kan inte säga att jag längtar. Nu fyller jag år om prick en vecka. [Behöver dig, osv.]

Jag skulle springa efter men trampa snett. Ibland gör man fel, Ibland gör man rätt. Hon skrek "stanna bilen kom igen bestäm dig". Så jag stängde dörren och tänkte sen. Och när jag tänker efter såhär långt efter så kan jag se hur fel det blev.

Sitter just nu och installerar Grand Theft Auto åt lillebror. Åt mig själv också antar jag. Kom hem för ett tag sedan och det blev en lång natt. Egentligen inte. Men ändå. Och imorgon är det friluftsdag så då blir det badminton och squash. Har aldrig spelat det sistnämnda, så det ska bli kul att prova på. /Det är inte hur man har det, det är hur man tar det; och när man längtar tar saker tid. Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen. För långsamt, för snabbt men aldrig i takt. Vi vill ju bara andas. Sova och andas omvartannat inget mer/

Jag har aldrig skratta så länge. Och jag önskar att jag inte blev kär i dig, och jag önskar att jag blev mer kär i dig. Det enda som gick därifrån den natten var telefonledningar och tågrälsen. Och jag väntar på gryningen.

Gjorde någorlunda misslyckade coontails förut förresten.

Som knappt syns på gifen.. Men vad gör det om hundra år.

Forever's never seemed so long as when you're not around

Vet inte om det är för att allt känns så rent, tomheten, orden på papper, Förhoppningar och regnbågar, att vintern dör eller för att våren inte finns än; men nu känns det helt okej. Det blir nog bättre./

Det blir ingen volleyboll kupp imorgon. Det var endast tre anmälda lag och vi var två av dom. Synd. Hade inte riktigt varit värt det. Om någon timme ska jag till Hannah för att hon fyllde fjorton igår. Fjortis. Tiden går snabbt. |Är så glad att jag kan skriva igen. Ska döda lite tid genom att utnyttja det.

Vad skönt att veta, min vän, när du tappar förståndet. Du inser snart igen; att det inte är första gången.

Sitter i skolan och ska snart skriva klart min text om forna Egypten. Håkan sjunger om tågräls och tårar. Ska till en seconhandbutik efter skolan med Nazanin och mamma. Hoppas på att hitta någon stickad tröja osv.
/Visst känns det fint att va vid liv, en dag till. Visst känns det fint nu, hurricane. /Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig./

Du är ett glashus och jag en sten, men det är du som försöker se igenom mig.

Nej usch vilken negativ blogg jag har. Behöver lite glädje, regnbågar och sol. || Mår faktiskt helt okej just nu. Emotionellt sett alltså. Ska spela en förhoppninsvis lyckad volleybollkupp i Skövde på söndag; och jag är så så så taggad. Är glad för att mamma äntligen kan komma och se på. Hon har nog inte gjort det på över ett år.

“...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”

[Tomheten är det som skrämmer mig mest. Det är inte ens tyst längre./ Fumlar efter vad som är verkligt. Ingenting är rätt och ingenting är fel. Det finns ingenting förutom i våra huvuden, och det dödar oss./ Långsamt, försiktigt, fast besluten om att ingenting ska överleva. Det spelar ingen roll ändå; vi skulle inte ha levt så länge till.]
//
Dagen har varit mycket, mycket seg. Har så tråkigt att jag lika gärna kan dö nu. Eller inte dö kanske; bara inte leva. Går nog till skolan imorgon oavsett hur jag mår, för jag orkar inte sitta hemma en dag till.

Livet innan det kunde jag, utan och innan. Jag kunde haft det så för alltid.

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans. Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam. Och alla vill väl ha dig nu. Dom har ju väntat på det här /Och jag hatar att jag älskar dig. Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig [Dunk Dunk Dunk]
//
Nej det blir nog ingen skola för mig idag. Mår för jävla illa. Tror att jag drömde inatt, fast det var nog verklighet. Det var i alla fall den skitigaste verkligheten jag vaknat upp till på länge.

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst. Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst.

Du, vi, jag. Vi finns aldrig, våra hjärtslag ljuger [Dunk dunk dunk] Tänkte egentligen inte blogga idag, inte på ett tag. Men nu är jag ju här igen. Är det verkligen måndag idag? Känns verkligen inte som det. Men idag var det skola, så jag antar det. Snart bär det iväg till gitarrlektionen som jag egentligen inte alls orkar med. Måste till råga på allt ta med mig min egna gitarr framöver. /En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än. För en tid som bara går och aldrig kommer igen.

"Dom måste lära sig gå", det är vad folket säger när det är vi två. Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

Satte fast ett rep i en pulka och blev bokstavligtalat nerdragen till affären. Ehe, vitsigt. Men man blir aldrig för gammal för att uppskatta sånt. Pulkaåkningen menar jag då.| Hyrde med tre stycken filmer som jag snart hade tänkt att se på. Drar ner på stan imorgon också för att köpa mössa. Har verkligen blivit en rea-kärring.

Ser du skuggorna, det betyder att vi finns./ Mer än i bara våra tankar. Fast världen är lite finare från här.

Jag är så otroligt duktig på att uppdatera. | Det snöade imorse och nu är marken täckt av helt perfekt kramsnö. Var helt enkelt tvungen att gå ut med lillebror tidigare och ha snöbollskrig.

Var på stan igår med mamma och drack fancy "kärleks te" på mysiga fik och köpte onödiga saker. Men det är ju så svårt att låta bli! Och särskilt när man råkar på finfina tröjor som kostar endast tjugo riksdaler.
Har även en ny plan för hur mitt hår ska komma att se ut i framtiden. Ska på nästa lov bleka det tills det blir "platinablont"/vitt och sedan ska det färgas ljusblått. Låter helskumt men jag tror starkt på det.

Jag är så långt bort från allt jag någonsin varit/ Det börjar om, men jag vill att du är med mig. Snälla

Kom precis hem. Gick från skolan tidigare idag så det blev bara tre stycken lektioner; och matteprov. Gick helt okej. Funderar på ifall jag kan dra ut till stan och träffa folk. Men jag tror inte att jag kan det.. bzcvxvb. Skulle vara trevligt och välbehövt just nu.| Såg även Emil Elton utanför chalmers när jag var på väg hem. Kanske borde börja stå och vänta på honom där varje dag när han ska hem..? Haha, fast nej.

Wait for the end to change /And we take it for granted, that it will be the same/ But we’re making all the same mistakes

Så, det här är då min nya blogg. Kommer hålla till här enda tills jag tröttnar, heh. | Och det ser precis likadant ut här som på den gamla bloggen, at the moment; men det är för att jag kärade ner mig i designen.

RSS 2.0