Come on skinny love /what happened here?

Bon Iver är nog det finaste just nu.

Att känna den där "jag behöver dig"-känslan försvinna samtidigt
som den är starkare än någonsin. Jag behöver dig nu. Jag behöver dig igen.

I seem to lose the power of speech /You're slipping slowly from my reach.



Glöm bekymmer av alla de slag, som flyr när natten åter randas till dag.

Och det känns lite mer som det där oseriösa slaget i magen nu.
Sitter och tittar på kläder från Carlings. Varför gömmer sig så mycket fint inne på killarnas avdelning? Har adderat minst tusen (= fjorton) saker till min "stuff I crave"-lista. "När jag blir rik ska jag köpa allt."



Köpte det inbundna exemplaret idag. Ska läsa om allting igen igen och igen.

Dom små små orden är svåra ord /och dom hårda orden är enkla ord.

Vårdag. En sån där vårdag med 15 grader plus när man kunde gå utan jacka i bara t-shirt. /Folk går fram och tillbaka. Går av sig sina rispande klängiga vintersorger. Hjärtslagen ökar. Snabbare snabbare. Snart är det sommar. Sommar och ledighet. Behöver fler såna här dagar.

Var och vaccinerade mig idag. Mot livmoderhalscancer närmare bestämt. Passade därför på att köpa en tidning om Hungerspelen påväg hem. Mycket mycket fint.

Lose everything and what is real will still remain.


Min drömfångare fungerar inte så som dom sa och resultatet blev en sömnlös natt och en dag utan skola.

/Vad är det med dessa hemligheter du går och bär på egentligen? Gör de verkligen så ont att du måste måla ut dem längs dina vrister och armar?

Det var vår överallt igår och solen målade alla väggar gula. Mitt hår blev några nyanser blondare och idag är det dimma. Siffrorna går ner och upp och upp och ner, men vem håller koll egentligen?

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

Hungerspelen igår var underbar. Dock synd att de var tvungna att ta bort så många scener. Tre minuter extra för att flika in lite fler repliker lite här och var hade inte skadat. Faktiskt. Men I regret nothing.

Var nere på stan med Hannah idag. Vi gjorde ingenting speciellt. Det var så mycket folk och så mycket ljud att man knappt kände sina egna hjärtslag och hon fastnade vid spårvagnsdörrar. /I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv /men jag kommer inte längre utan din hjälp.
Om ett par minuter ska jag sätta mig och se på "Resan till jordens mittpunkt". Se på perfekta Josh Hutcherson.


Man hittar mycket fint på tumblr.

The Hunger Games

Vet inte om det är för att jag är glad eller förfärligt förväntansfull, eller kanske är det samma sak?

Vill hoppa upp och ner och skrika så högt jag kan. Klockan 17:40 senast befinner jag mig i en biosalong för att se det bäst som finns just nu. Känns som att jag ska börja gråta redan nu, ehe.

Nu vet jag inte vad som försiggår inuti mitt huvud.

Sitter och ser på ytliga bilder på mig själv som svarthårig. Tror att jag saknar det lite.

Fast när detta blir lila så ordnar det sig nog.

Du är resan som jag velat ska ta fart /Du är gåtan som jag aldrig löser klart.

Var ute och sprang igår. I sommaren. Det känns skönt att känna att man lever; Lite i alla fall.

Han sa att ingenting kan försvinna, "Ingenting kan någonsin försvinna." Jag tänke på känslor då. Känslor försvinner; det sa du ju själv.

Jag vet att du ångrar dig. (Ångrar sig inte alla efteråt?)

Jag som trodde att våren var nära. Tillbaka till skolan om en timma. Bara för en mattelektion. Ingen lust alls; fast vem har egentligen det? /"Men när jag ser dig igen, känner jag hur hjärtat börjar applådera. Är det inte konstigt, efter allt som hänt?"

Jag förstår hur du inte orkar med mig /jag orkar inte med mig själv.



Det blir träning med och i Sjövalla ikväll. /Jag vet inte vem jag är /men jag vet att jag är Din. Din.

Du är det finaste jag vet /när allt annat här är falskt och fel.

Mobilblogg i en bil påväg från Habo. Har varit en hyfsat fartfylld kupp och vi fick med oss en guldplakett var. Spelade tre på plan idag eftersom Shanin inte mådde bra. Ungefär en timma kvar tills vi är hemma; och jag har blivit galet sugen på att se "Det regnar köttbullar" eftersom lillebror nämnde den förut, ehum. /Jag hatar att jag älskar dig /och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig] 6 dagar kvar tills thg, åh.

"You love me. Real or not real?" "Real."


Åh, kan det bli finare?

Fire is catching. And if we burn, then you burn with us.

Sitter och ser på när dom livestreamar ifrån The Hunger Games galapremiären i UK. Tänk nu är det bara nio dagar kvar. Mindre än nio dagar tills jag förmodligen sitter i en biosalong och gråter för saker som jag för inte så länge sedan skulle skakat på huvudet åt. Åh gud.

Alla drömmer om fåglar /även du även jag.

Jag minns när jag var liten då längtan efter sommaren handlade om att kunna springa barfota på gräset. Nu är det bara om att få se dig igen. Det var ju så här det inte fick bli. Det var ju så här ont det aldrig skulle få göra.


Igår var det hela 14 grader. Och jag måste börja fotografera mer. Tar bara halvdassiga balkongbilder nowadays.

Och tänkte jävlar /Jag kommer göra mig så jävla illa här.


Dimmig morgon med förhoppningar och regnbågar.

Med tankarna som tak och väggar. Andra plats som sagt.


När jag var en pojke, gick en motorväg utanför fönstret /och varje bil förde med sig löftet om att allt var möjligt någonstans längs med.

Jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen.

Andades in vårkänslor idag när jag vaknade. All den här tiden som jag vilat och velat /vilat och väntat och kastat bort. Kom på andra plats i förrgår. [Där ingen törs men alla hoppas. Där allt står still. Där livet är utan refränger. Lägger upp bilderna senare.

Jag har lurat mig själv /för många gånger nu.

Sitter med en kopp te och rysningar i hela kroppen. Mobilbloggar suger. Får vakna vid halv fem imorgon men det är galet värt det. Spelar volleyboll i Ängelholm, och jag ska träffa Fine, en utav dom finaste människorna i hela världen.

Iväg till evigheten. Så långt, så långt från verkligheten, iväg.

Åh, nu blev jag jätteglad för menyn har på något underligt sätt lyckas hoppa på plats igen. Finfint!

Och du får bli mitt spöke om du vill /snälla, vänd inte ryggen till igen.


Två grader plus.

Rädslan den går över/ Men den där oron stannar kvar.

Snö, usch. Slask, usch. Kyla, usch. Vår, tack. Knoppar, tack. Värme, TACK. Längta till Lördagen, ja ja ja!

Mörk och svår, 14 år.


Åhgud åhgud åhgud. Äntligen äntligen äntligen.

Pappa beställde imorse fyra stycke biljett till mig, mamma, Nazanin och Hannah. Han satt och väntade på biljettsläppet för bioklubbsmeblemmar så att vi verkligenverkligen skulle hinna boka. Jag längtar som satan.

Du stod vid dörren och sa "är det här allt som blir så dör jag."

Spelade volleyboll i Lördags och det gick så förbannat dåligt. Men det var bra att vi fick spela av oss det dåliga för nästa helg ska vi vara duktiga. | Väntade tjugo minuter utan att läraren kom men sen orkade jag inte vänta och sen gick jag. Kära värld varför är du så ful? Och över skolgården tjöt bomblarmet och småbarnen ropade att "Här kommer det minsann bomber, vi dör väl inte?" Ska ta en springtur senare ifall pappa känner för det. Har ingen lust idag utan en springkompis.

Jag var bara inte gjord för dessa dar/ och dessa dar är inte gjorda för mig.

Tänkte bara skriva att: Shanin, jag hoppas att du får det helt underbart på din nya skola. Kommer sakna dig till tusen; men du kommer inte slippa oss så lätt. Tänker försöka träffa dig minst lika mycket ändå. Okej?|

Bakade igår.

RSS 2.0