Utkast: Feb. 29, 2012

Sov inatt. Thank god. Vaknade dock upp ur mardrömmar titt som tätt. Solen gör i alla fall att det känns bättre. Vår kom hit, kom hit och döda misären. Gick inte till skolan idag; eftersom jag inte orkar. Fysiskt, psykiskt. Det finns bara ett enda sätt att brinna upp. Jag vill brinna upp med Dig.


Det var aldrig meningen att du skulle bli ledsen, jag ångrar mig så. Men jag måste ju berätta sanningen, jag känner mig så hemsk för allt jag gjort

Hej fina unge. Vill bara säga att jag längtar sjukt mycket till den 10 mars.
Saknar dig så mycket. Glöm inte och kidnappa mig när du ska hem, så jag får vara med dig hela tiden :'3
Älskar dig min fina lilla Emelie <3

Kom låt oss gå härifrån låt oss resa nånstans, resa långt härifrån. /Låt oss bli de som försvann.

Det snöar och jag har spanska. Usch fy. Vill ligga hemma och längta.

Du är min hjälte för du är precis så svag som jag /och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen.

Just nu:


Och om det är någon som kan hjälpa mig med den där "sidomenyn" så skulle jag bli glad. Skulle kunna göra det själv men jag orkar inte just nu. Så det skulle var snällt.

Och när paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig "Du är värd att dö för."

Vaknade av att jag fick solen i ansiktet. Äntligen. Känns så bra nu. Längtar till en massa saker.
[Jag har ledsnat på att vänta på dom ständiga problemen med sömn /Behöver nån som behöver mig. Borde egentligen inte tänka mer. Känslor och allt sånt där är överskattat.

Du är värd att dö för. Ni kan skratta om ni vill; håna oss. Vi rör oss, ni står still.

Satt och tänkte på en sak igår; ifall någon utav Sveriges prinsessor, eller ja, vem som helt i kungafamiljen, t.ex. skulle vilja pierca sig i ansiktet eller komma ut med att vara homo- bisexuella. Skulle dom då få göra det, och ha ett öppet förhållande med en annan kvinna/man, eller skulle det vara för "oadligt"? Dom skulle säkert få göra det om några år, men skulle dom verkligen få göra någonting sånt nu? | Sånt jag funderar över ibland.

Börja aldrig tro på något /det gör så ont sen.


Förhoppningarna finns inte längre. Undanträngda, bortglömda.

Det gör mig så svag att leva här. Och svag får man inte vara; det sa du ju själv.

Och allt var så konstigt, men förbannat kul/ Det kunde ha varit nån annan. Men det var jag.

Ingenting att göra, men det är oviktigt. Jag vil ha sommar; nu nu nu. Orkar inte med Mörka vintern längre.
[Och vi glömmer höst, och vi glömmer vår. Vi glömmer allt och tror att tiden är svår. Men man kommer på, sen efteråt; att vi hade rätt kul emellanåt.

-


Haha, åh.

Nu förstår jag varför du inte orkade med allt jag var. I'm a mess, I confess.

Sitter och försöker arbeta lite med skolarbeten. Har varit hemma från skolan hela veckan. Stressen är konstant här. /Senaste inlägget var gjort av Fine. Specialbarn.♥ Kul att hon delar med sig av sina tankar.

Och jag vet inte heller vad som har hänt här. Allt ser bara fel ut men jag orkar inte försöka fixa det. Inte nu.

chacha bloggen ;****************

hej, jag är en söt liten flicka på 14 år, jag älskar justin bieber och johan palm...men mest johan palm för att han är tiiewp snyggast i världen ;*, asså ni borde vara avundsjuka.. för lixom jag har skakat hand med honom.. och fått en kram och en autograf. vill ni veta varför jag älskar johan palm mest? Det är för att han har så feminint utseende och har buskiga ögonbryn och har såååå kvinnlig kropp ;*** , men tiiep nu ska jag sätta mig och lyssna på lite justin bieber och liiite johan palm och äckliga dåliga Håkan hellström. så ciaoo bitches ;*****

Det skulle varit vackert starkt och varmt, men det känns fult och kalt och kallt.

Hittade en 'pärm' full med gamla spel. Blev en liten nostalgitripp så nu har jag suttit i ett antal timmar och spelat. Man måste ju bara älska grafiken från 1999, haha. Nu har jag nog ingenting att göra; förutom att skriva här om det. Så jag ska börja förbereda mig inför de kommande skolveckorna. Usch. Usch och fy.

Say no more hunnay, say no more.


Tiden talar inte för nån', tiden bryr sig inte om nån'. Den är olidlig och tyst, stöddig, tiden vet att den vinner till sist.

Nej, jag har verkligen ingenting att skriva om. Tycker inte om att lovet tar slut imorgon; orkar inte tillbaka. Sitter i alla fall ensam hemma med lillebror. Pappa skulle på kurs fram till klockan sex ikväll. Var dessutom en trevlig start på dagen när denna låt var på MTV Rocks imorse; saknar West Coast Riot lite för mycket.

Gör mig en tjänst och sluta tro att det blir bättre.

Sitter och lyssnar på Winnerbäck och vägrar att sova. Usch och fy. [Förlåt om jag är bitter och synisk men du vet hur det kan va; jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag. Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver. Och nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver.

Allt gör mindre ont sen, inget är värre än första gången. Tror du på det där själv; att hjärtat lär sig av erfarenheter?

/'Jag tycker i alla fall att du är modig. Det kommer att gå bättre nu.' Försöker tvinga undan illamåendet och se honom i ögonen. Han vet ju faktiskt ingenting.

Sitter på golvet och vill inte sova. Men jag måste nog det. Får inte sova bort en dag till imorgon. | Var i Vasastan idag och halkade på kullerstensgator, fick komplimanger om mitt hår av en anställd inne på Kicks, och blev sugen på att köpa i princip allt som finns. Varför ska aldrig pengarna räcka?

Alla är vi misslyckade försök till någonting vackert.


Tänkte bara visa hur det blev efter en tredje blekning. Förstår inte vad det är med mitt hår. Är det så fast beslutet att förbli mörkt? Tänker dock inte ge mig.

Så säg som det är för den här gången krävs det mer, innan jag öppnar armarna; Förlorar mig och känslorna, faller fritt på midnattsgatorna. För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?



Varför snöar det nu igen när det skulle bli vår? Vår och sommar.

Ja, även fuck ups har ett val de gör. Och rätten att ge upp för nån är den sista rätt man har.

Spelade The Legend of Zelda: Spirit tracks halva natten igår och det första jag gjorde när jag vaknade imorse. Var på stan idag med Hannah. Gick runt utan egentligen någonting att göra och var mest högljudda. Fick ett plötsligt infall och blekte mitt hår. Misslyckat så klart; men ska göra det en gång till imorgon. Ramlar det av så gör det väl det. /Fick även mail om att jag nu är "ledare i 'Sassa streat team' i mitt område". Känner mig så jävla nöjd. Ska sätta mig och titta på "It's Kind of a Funny Story". Älskar den.

I want to be featherweight perfection.


It’s a lot easier to be lost than found. It’s the reason we’re always searching and rarely discovered.

Hade bara två lektioner idag, på grund av att våran spanskalärare inte kom. Men det är helt okej för mig. Fick sluta en timme tidagare och slapp hennes tjat. Och inget prov blev det heller. [How weak are we, dreamers. We live without living and die without a single notice.

Hungry empty lost in her pain. She can't tell you so she slowly fades away.


Där lärde jag mig gilla Everybody hurts. Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör. Jag lärde mig att änglar bara finns i snö.

Har suttit och läst igenom något slags brev som vi fick skriva till våra nya lärare innan vi började i sexan. Holy Jesus vad mycket jag har ändrat mig.. På mer eller mindre alla punkter! Skrev dessutom att jag om femton år ville bo tillsammans med min pojkvän/sambo.. Haha, jokes on me.

Hannahs fina katt från igår.

Det gör ont att du fann någonting vackert i den här tragiken, medans jag fann paniken.

Håltimme. Sitter hemma och ska snart göra engelska läxan. No provet gick bra; känns så i alla fall.
Fastnade på en sida där dom säljer Hungerspels saker. Som actionfigurer och annat. Vill verkligen ha detta:

Måste få tag på en mockingjay pin på nåt sätt.

She grows silent, the light falls. Does it scare you? Does it chew you to the bone?

Har suttit och försökt skriva på min svenskaläxa, men orden bara sviker mig. Likaså lusten att försöka lära mig. Ska i alla fall till Hannah imorgon och försöka nöta in lite fler fakta om atomer och spanska fraser, efter skolan. | Har hittat en massa underbar musik den senaste timmen. Jag älskar sånt. /Cause it scares you; and I can't help but smile. And your best friend has to be the morninglight.

Det tog så lång tid. Du förstår aldrig det här; för jag förstår det inte själv.

/Han grät och sa att allt var lugnt. Vi ville spela surf men det blev mest punk. Hårt skoningslöst och tungt. Du hade slutat äta när ni slutat prata. Du hata allt och ville dö.]



Har svenska läxa till imorgon, no-prov på torsdag och spanskaprov på fredag. Härlig vecka.. Skippar träningen för att plugga. /Till råga på allt är bildkvalitén superb.

Födelsedag firande osv Ϟ


Fick två stycke pälsmössor. Och nej, det är självklart inte riktig päls.

Fina brevet lillebror skrev åt mig.

Fick även ett kort av Hannah tidigare idag som hon sa åt mig att läsa först när jag kommit hem.
Riktigt gulligt var det. Tack

Live is for dreamers.

Sitter i sängen med mobilen i handen och vill inte sova. Har inte haft varken tid eller ork till att skriva någonting intressant här; men nu tyckte jag att det kunde vara dags för en mobilblogg.

Var på öppethus på en skola som jag förmodligen kommer att börja på igår. Den verkar bra och jag ser underligt nog fram emot att börja där. Efter det åkte vi till Mediamarkt. Lämnade med en Canon EOS 600D. Fy satan vad jag älskar den! Den känns så förbannat perfekt. Uhuh.
Ikväll var jag ute med familjen och firade lite. Mysigt var det. Fick ett otroligt gulligt brev ifrån lillebror! /Ni ska få bilder nästa gång jag bloggar från datorn./ Och imorgon har jag funnits 14 år på den här planeten.

Om du är rädd, sluta med det. Om du är bränd och rädd lägg av med det./ Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se.

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Sitter ensam och det känns skönt. Markus Krunegård undrar hur det kunde bli så svårt och jag vill bara sova. Fast om jag somnar så kommer jag inte vakna; Inte på länge i alla fall. Och jag ska träna sen. /Den här stan är ägnad dig. Alla gator hånar mig. Och mina tårar din stad. Vet att allt är alldeles för sent.

Det har blivit höst och jag är trött. Orkar inte försöka mera. Orkar inte imponera. Orkar inte bevisa nåt mera. Orkar inget mer, orkar inget mer.

Satt och kollade runt på olika sidor igår och nu har jag i alla fall bestämt mig. Ska försöka färga håret..

.. i denna färgen, och till våren blir det att köpa dessa:

Se på mig nu, vad tycker du? Ensam är stark, vilket jävla skitsnack. Självdestruktiv, allting har sitt pris. Ingen lever ditt liv och luften är fri.

Var inte i skolan igår eftersom jag skulle iväg på en sak. Hittade en trevlig tröja och hängde runt "emotrappan" med finfina människor. Kul var det i alla fall. Idag händer ingenting speciellt. På Lördag ska jag köpa kamera. /Och nu går jag runt med stjärnor under ögonen. /Det är så tråkigt och trist utan dig. Det är många som känner sig manade; Att visa upp sina hjärtan på allmän plats. Men alla mår dåligt och alla mår skit. Håll det där för dig själv och ditt usla liv.

RSS 2.0